Karijera u Best Energy Solutions

Misija Best Energy Solutions je pružanje inženjerskih i konzultantskih usluga, te kompletnih rješenja na području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. Pomažemo našim klijentima povećati energetsku učinkovitost objekata, smanjiti troškove energije i emisiju CO2, te im osiguravamo optimalan put financiranja i dobivanja bespovratnih subvencija.

O NAMA

Best Energy Solutions je inženjerska tvrtka sa sjedištem u Rijeci koja djeluje nacionalno u cijeloj Hrvatskoj te tendencijom razvoja na podrućje cijelog Balkana. Najveći dio zaposlenika je s visokom stručnom spremom i čine ga diplomirani inženjeri elektotehnike, strojarstva i građevine. Tržišno smo među tvrtkma liderima na području energetskih pregleda objekata, među vodećima na području energetske učinkovitosti i gradnje solarnih elektrana. Svoj uspjeh temeljimo na pružanju najboljih rješenja za energetsku ucinkovitost I obnovljivih izvora energije za naše klijente.

DJELATNICI KOJE TRAŽIMO

Djelatnicima nudimo izazovan posao u mladom i dinamičnom timu na brzo rastućem području energetske učinkovitosti, pozitivnu radnu okolinu, odgovornost od prvog radnog dana, priliku za osobni i profesionalni razvoj te mogućnost stručnog i financijskog napredovanja prema rezultatima rada. Od naših zaposlenika očekujemo nove ideje i prijedloge koji će doprinijeti poboljšanju načina poslovanja i kvalitete rada, otvoriti nova tržišta te podići kvalitetu naših usluga na još višu razinu. Uvijek smo u potrazi za motiviranim, stručnim i ambicioznim djelatnicima. Ako vas zanima područje energetske učinkovitosti, spremni ste na timski rad, visokih ste moralnih načela, otvorene molbe za posao možete poslati na: ovaj email.